Összes:
0 Ft
A kosár üres!

Az X-re vagy itt az OK gombra kattintva mentheti a beállításokat
és bezárhatja a Gyártóválasztót!

OK

Gyártók

Prémium

OK

Minőségi

OK

Gazdaságos

OK

Kosár

A kosár üres

Bankkártyás fizetés

Újdonság!!!

Már bankkártyával is fizethet!

Bankkártyás fizetési szolgáltató: CIB Bank Zrt.

Elfogadott kártyák

MasterCard Részletfizetés

Miért mi?

  • 100% magyar cég
  • 30.000 féle gumi, felni
  • 1.000.000 db gumi készlet
  • 30 NANO tyre partner szerviz országosan
  • 4,8/5 valós vásárlói értékelés

Autótípus

Vedd a neten

van logo felirattal 80

szek logo kicsi

A PICMAC Kft. Internetes áruházában a megrendelés interneten, telefonon vagy email-en keresztül lehetséges. A megrendelés kizárólag e-mailben való visszaigazolást követően lép érvénybe. Rendeléssel a Vevő kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot. A rendelést csak akkor fogadjuk el ha az ügyfél a rendelés teljesítéséhez szükséges összes adatot a rendelkezésünkre bocsát (Név, cím, telefonszám, emailcím), melyet a PICMAC Kft. bizalmasan kezel. Ennek elmulasztásából eredendő károkért felelősséget nem vállalunk.

Házhoz szállítás
Cégünk a megrendelt gumikat belföldön 800Ft/db áron szállítja házhoz. A kiszállítás általában 1-2 munkanapon belül megtörténik. A futárszolgálatok "extrém terhelése" esetén 3-4 munkanap alatt tudják kiszállítani a megrendelt téligumikat, ilyen esetben munkatársaink a rendelés felvételekor tájékoztatják kedves Vásárlóinkat a várható érkezésről.

A teher abroncsok kiszállítási díja 2.540Ft/db.

A Vevő a kiszállítás időpontjában köteles az árú épségét leellenőrizni, és az átvételi elismervény vagy számla aláírásával igazolni a hiánytalan és sérülésmentes teljesítés.

A vásárlástól való elállás joga
A Vevő a megrendelt termékek készhez vételétől számított nyolc (8) napon belül joguk van indoklás nélkül elállni a vásárlástól. Ebben az esetben a PICMAC Kft. köteles a Vevőnek a vételár teljes összegét visszafizetni, legkésőbb a visszaszolgáltatást követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségekre nem vonatkozik, valamint a termék visszaszállításának költségei is a vásárlót terheli. A termék visszaszállításának költsége (bruttó 1.270 Ft / gumiabroncs).
A PICMAC Kft. kizárólag hiánytalan, használatlan, sértetlen állapotú termékek esetén köteles a teljes vételárat visszafizetni.

Adatvédelem
A PICMAC Kft. a személyes adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag a rendelés teljesítéséhez, valamint esetleges későbbi marketing tevékenységéhez használja fel.

Fenntartások
Fenntartjuk a jogot az akciós árak megszüntetésére mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül, illetve egyéb árak megváltoztatására.
Elírásos illetve egyéb informatikai hibákból eredendő károkért felelőséget nem vállalunk.